Brazilhairstyling

Brazilhairstyling

Brazilhairstyling (Brasiliansk hår styling) är som ett spa för håret som vårdar och stärker håret och ökar eller minskar volym efter önskemål. Vi använder oss av morderna brasilianska metoder och naturliga produkter för att uppnå bäst resultat. Behandlingarna passar alla åldrar och alla typer av hår och tillför ingen iritation i ögon/luftvägar eller doft som en hel del andra produkter gör. Detta gör Salvatore helt unik.


Nyhet!

Nu kan du betala din Brazilhairstyling behandling på Faktura, då kan du delbetala din faktura i din egen takt! Allt du behöver är mobilt bank ID.

Keratinbehandling (Tanninoplastia)

Keratinbehandling är en behandling som återuppbygger och gör håret friskt igen. Salvatore Blue Gold Tanninoplastia verkar genom att skapa nya proteinkedjor i samarbete med det intercellulära cementet i hårstråets cortex (bark).

Till skillnad från rakpermanentbehandlingar med formaldehyd och derivat, impregnerar inte Salvatore Blue Gold Tanninoplastia håret och skadar inte heller hårfibrerna med efterföljande behandlingssteg. Till skillnad från klassiska utslätande ämnen (tioglykolater) ändras inte hårets struktur definitivt. Tack vare sammansättningen uppnås ett 100 % naturligt lent resultat där hårets bindningar rätas ut, utan att förstöras. Resultatet varar mellan 2 och 6 månader och återgår därefter till de naturliga lockarna.

Blue Gold-behandlingen har en exklusiv sammansättning baserad på tannin, vilken verkar genom att skapa nya proteinkedjor. Genom aktivering av värmen från plattången erhålls önskad effekt. Eftersom behandlingen är baserad på naturliga ingredienser utan tillsats av kemiska konserveringsmedel är den kompatibel med alla kemiska produkter som kan finnas i håret, vilket gör den lämplig att använda även i rakpermanentat och avfärgat hår.

Om du på något sätt har ett skadat hår så är det oftast ett preparerat hår. Med Preparerat betyder det att håret är färgat, permanentat eller på något annat sätt kemiskt behandlat. Ett slitet hår kan bero på allt möjligt så som för mycket styling (exempelvis plattång) och miljöpåverkan.

Man kan bara reparera håret till en viss del med produkter eftersom det är dött, så för att stärka upp det till max redan när det är påväg att växa ut rekommenderar vi att man gör en av våra inpackningar som ett extra komplement innan eller efter man gör keratinbahandlingen. Gör du detta ihop med keratinbehandlingen kommer du inom kort tid se en stor skillnad på ditt hår.

Lång hår - Tid: 180min | Pris: 3000:-

Boka tid

Kort hår - Tid: 160min | Pris: 2500:-

Boka tid

Bra att veta om Keratinbehandlingar

Efter hur lång tid kan jag tvätta håret efter en keratinbehandling?

För att bibehålla effekten och inte försämra den så rekommenderar vi att ni använder schampoo och balsam som är kompatibla med de behandlingar vi utför. Produkterna är PH balanserade och anpassade efter just din hårtyp och givetvis finns dessa schampon och balsam finns i salongen. Detta är möjligt eftersom håret struktureras om under behandlingen och kräver en extra vårdinsats för att bibehålla Natural Smooth effekten längre.

Kan jag färga eller göra något annan kemist behandling direkt efter min keratinbehandling?

Ja du kan färga håret både innan och efter med denna produkt vi använder. Men du bör inte göra några yttligare fler kemiska behandlingar efter bahandlingen. För dig som gjort kemiska behandlingar innan rekommenderar vi att du gör vår Bomben-behandling för att sedan göra keratinbehandlingen.

Kan jag fläta eller sätta upp mitt hår med en tofs eller hästsvans direkt efter en keratinbehandling?

Ja, det går alldeles utmärkt att sätta upp håret. Dock bör det inte flätas på någon dag efter behandlingen.

Vad betyder Open Hair?

Hår består av flera lager med ett skyddande ytterlager av fjäll. När dessa fjäll ligger ner blir håret slätt och lent utan att trassla. Använder man då en schampoo med sulfater förstörs denna ordning och håret trasslar till sig. Innan keratinbehandlingen tvättar man med ett speciallt schampo för att resa fjällen så att keratinet ska nå in på djupet och därefter försluter man fjällen för att fånga produkten. Denna metod gör att håret blir både mjukt, rakt och trasslar inte.

Keratin Dusch

Reparerar effektivt skadat hår och stärker håret med vitaminer och mineralsalter. Hållbarhet ca 4-6 veckor. Vid extremt skadat hår rekommenderar vi att man gör detta 2-3 gånger i veckan de första fyra veckorna. Fungerar även som skydd när du ska färga håret, ett bättre val än tex ulaplex. Man blandar i 5ml av keratinet direkt i färgblandningen och sedan färgar som vanligt. Finns att köpa i salongen.

Tid: 60 min | Pris: 1000:-

Boka tid

Bomben

Denna behandling ska man definitivt göra om man har ett så kallat preparerat hår. Dvs färgning av håret, blekningar och rakpermanentningar osv. Eftersom det ofta är mycket kemikalier i dessa produkter så behöver man ofta bli av med dessa kemikalier och farliga tungmetaller innan man gör tex keratinbehandlingen, eftersom ämnet Tannino behöver ta sig in i hårets inre cortex (bark) och detta blir väldigt svårt om man då har ett så kallat preparerat hår. Blandningen man gör med våra produkter utvecklar en värmeeffekt som sedan avlägsnar gifter och tungmetaller. Detta är en intensivbehandling som ger håret ny struktur inifrån och ut, ger lyster och en silkeslen känsla.

Tid: 120 min | Pris: 1500:-

Boka tid

PH Reset Gold Express

Främjar en intensiv behandling i håret med påfyllning av alla de näringsämnen som togits bort av tidigare kemiska processer. Ofta gör vi ett kvalitets test på våra kunder innan vi gör behandlingarna i salongen för att se hårets kvalite. Visar det sig att håret är elastiskt så är de ofta slitet och då rekommenderar vi våra kunder att göra detta innan en behandling. Denna inpackning förstärker och återger näringen till ditt hår. Ett utmärkt komplement till din keratinbehandling som först återställer hårets ph värde för att sedan göra vilken behandling som helst efteråt och ge den ett bättre resultat och längre långvarighet.

Tid: 45 min | Pris: 500:-

Boka tid

New Light

Motvärkar frissigt hår och förlänger frisyrens hållbarhet samtidigt som håret blir mjukt och lent. Stärker framför allt hårtopparna om dem är slitna. Hållbarhet upp till 4 veckor beroende på hur ofta man tvättar håret.

Tid: 60 min | Pris: 800:-

Boka tid

Get Healthy

Ger ett fylligare hår med struktur och med keratinet för ett glänsande friskt hår och reparerar skadade hårtoppar. Hållbarhet upp till 4 veckor beroende på hur ofta man tvättar håret.

Tid: 45 min | Pris: 600:-

Boka tid

Still Shine

Gör att håret får ett glänsande, livfullt och mjukt hår samt att det stärker hårets fjällskikt. Ger lyster och en silkeslen känsla.

Tid: 60 min | Pris: 800:-

Boka tid

Stop Breaking

Precis som det låter, inga fler brutna hårstrån. Märker du att ditt hår inte är så slitstarkt längre? Eller går hårstråna ofta av på mitten? Gör då denna behandling som reparerar och stärker hårfibrerna och fyller på de intercellulära substanserna. Hållbarheten är ca 2-3 månader.

Tid: 100 min | Pris: 1200:-

Boka tid

Daimond

Rekommenderas särskilt för blont hår, som ger ett glänsande och mjukt hår. Ger håret ny struktur inifrån och ut. Reducerar även blont hår som ibland kan bli rött eller till och med grönt av sol och mycket bad i klor vatten. Samtidigt ger den dig extra näring till håret med B-vitaminer och aminosyror. Hållbarhet upp till 4 veckor.

Tid: 100 min | Pris: 1000:-

Boka tid

Blizz

Kan användas före eller efter annan behandling eller som enskild behandling. Slätar ut hårets ytskikt och get ett fylligare hår. Reparerar även klyvna hårtoppar.

Tid: 40 min | Pris: 500:-

Boka tid

Angelux Inpackning

Ger glans och optimal färgstyrka. Angelux motverkar oönskade gula toner och ger en intensivbehandling som återskapar massan hos skadade hårfibrer. Den rikliga sammansättningen av antioxidanter och naturliga mikropigment motverkar att färgen mattas ut och stärker intensiteten samtidigt som varaktigheten förlängs.

Tid: 40 min | Pris: 800:-

Boka tid

Ovanstående behandlingar är tillgängliga på följande salonger

sundbybergs skönhetscenter logotype

08 - 29 61 01

Du kan enkelt boka önskad behandling via vårt online bokningssystem eller genom att ringa direkt till salongen. För gruppbokningar, vänligen ring.