Brazilhairstyling

Brazilhairstyling

Brazilhairstyling (Brasiliansk hår styling) är som ett spa för håret som vårdar och stärker håret och ökar eller minskar volym efter önskemål. Vi använder oss av morderna brasilianska metoder och naturliga produkter för att uppnå bäst resultat. Behandlingarna passar alla åldrar och alla typer av hår och tillför ingen iritation i ögon/luftvägar eller doft som en hel del andra produkter gör. Detta gör Salvatore helt unik.

Nu kan du betala din Brazilhairstyling behandling på Faktura, då kan du delbetala din faktura i din egen takt! Allt du behöver är mobilt bank ID.

Tvätt och Fön ingår i alla våra behandlingar!

Keratinbehandling (Tanninoplastia)

Eftersom det inte innehåller formaldehyd eller derivat tränger Taninoplastia naturligt igenom fjällskiktet och göra håret rakt inifrån vilket gör att håret kan ta emot andra behandlingar efter processen. Utjämningen görs efter förarbetet och appliceringen, med en paus på ca 30 minuter så att produkten absorberas av håret. På så sätt förvaras väsentliga tillgångar såsom ersättning av massa, fyllning av fibrers sprickor vilket ger resistens och styrka samt ersättning av mineralsalter.

När värmen används, klibbar dess komponenter helt till fibern, vilket ger en effektiv, komplett och hög precision utjämning, vilket återspeglar mer glans, styrka och formbarhet. Lämnar håret hälsosamt, lätt hanterbart, utan långvarig frizz. För alla typer av hår.

Kort hår - Tid: 150min | Pris: 2500:-

Boka tid

Lång hår - Tid: 180min | Pris: 3000:-

Boka tid

Bra att veta om Keratinbehandlingar

Efter hur lång tid kan jag tvätta håret efter en keratinbehandling?

För att bibehålla effekten och inte försämra den så rekommenderar vi att ni använder schampoo och balsam som är kompatibla med de behandlingar vi utför. Produkterna är PH balanserade och anpassade efter just din hårtyp och givetvis finns dessa schampon och balsam finns i salongen. Detta är möjligt eftersom håret struktureras om under behandlingen och kräver en extra vårdinsats för att bibehålla Natural Smooth effekten längre.

Kan jag färga eller göra något annan kemist behandling direkt efter min keratinbehandling?

Ja du kan färga håret både innan och efter med denna produkt vi använder. Men du bör inte göra några yttligare fler kemiska behandlingar efter bahandlingen. För dig som gjort kemiska behandlingar innan rekommenderar vi att du gör vår Bomben-behandling för att sedan göra keratinbehandlingen.

Kan jag fläta eller sätta upp mitt hår med en tofs eller hästsvans direkt efter en keratinbehandling?

Ja, det går alldeles utmärkt att sätta upp håret. Dock bör det inte flätas på någon dag efter behandlingen.

Vad betyder Open Hair?

Hår består av flera lager med ett skyddande ytterlager av fjäll. När dessa fjäll ligger ner blir håret slätt och lent utan att trassla. Använder man då en schampoo med sulfater förstörs denna ordning och håret trasslar till sig. Innan keratinbehandlingen tvättar man med ett speciallt schampo för att resa fjällen så att keratinet ska nå in på djupet och därefter försluter man fjällen för att fånga produkten. Denna metod gör att håret blir både mjukt, rakt och trasslar inte.

Volym Minskning & Straightening

Eftersom det inte innehåller formaldehyd eller derivat så gör Taninoplastia de på ett naturligt sätt genom att tränga sig igenom fjällskiktet och göra håret rakt inifrån, vilket gör att håret kan ta emot andra behandlingar efter processen. Utjämningen görs efter förarbetet och appliceringen, med en paus på ca 30 minuter så absorberas produkten av håret, förvarar väsentliga tillgångar såsom ersättning av massa, fyllning av fibrers sprickor, vilket ger resistens och styrka samt ersättning av mineralsalter. När värmen används, klibbar dess komponenter helt till fibern, vilket ger en effektiv, komplett och hög precision utjämning, vilket återspeglar mer glans, styrka och formbarhet. Lämnar håret hälsosamt, lätt hanterbart, utan långvarig frizz. För alla typer av hår.

Tid: 120-150 min | Pris: 3000:-

Boka tid

Intensivbehandling

Fullständig försegling av de yttersta lagret av håret. Påfyllning av keratin och de förlorade aminosyrorna i håret på grund av fysiskt eller biologiskt slitage, vilket ger resistens och styrka, minskar samtidigt frizz och volym. Det ger en intensiv glans,silkiness och förnyar håret.

Tid: 100 min | Pris: 1000:-

Boka tid

Kutikulär Inriktning

Kutikulär inriktning tätar kluvna toppar och återfuktar, samt tillför keratin och mineraler mot de skadade fibrerna. Ger näring och blir lättare hanterbart, vilket också ger mycket glans.

Tid: 130 min | Pris: 1200:-

Boka tid

För Ömtåligt Hår

Denna behandling kompletterar aminosyror och keratin, stabiliserar känsligt hår, medan essentiella oljor fyller på och bibehåller intracellulär hydratisering. När produktens aktiva blandning upphettas, anpassas kutiklarna och vidhäftas till fibern. Förstärkande, reducerar volym och ger en intensiv glans i känsligt och sprött hår.

Tid: 80 min | Pris: 1000:-

Boka tid

Diamond

Intensiv återuppbyggnad. Ger ljusstyrka och djup hydrering, för torrt och poröst hår.

Tid: 90 min | Pris: 1200:-

Boka tid

Återuppbyggande & Avgiftande Behandlingar

Reset

Denna behandling avgiftar hårfibrerna och tar bort överflödiga kemikalier och ger mer utrymme i håret, vilket möjliggör en bättre penetrering till andra behandlingar efter behandlingen. Minimerar det statiska utseendet på kemiskt rätat hår "permanent" och hjälper till att få fram de naturliga lockarna. Att använda Leave-in Curl för hemmabruk hjälper också till behandlingen och återställer formerna.

Tid: 40 min | Pris: 800:-

Boka tid

Out Dryness

Avgiftar , returnerar och bidrar med mineraler som eliminerar torrhet och återhämtar/reparerar topparna. (Depigmentering) Tar bort oönskade pigment.

Tid: 40 min | Pris: 800:-

Boka tid

Force Repair

Den kraftfulla behandlingen är för akut-kapillär återhämtning. Återställer hårfibrernas massa och stomme, som förstörts av flertalet kemiska processer. Återfuktar och ger glans samt justerar kutiklarna så håret får bättre fasthållning och reducerar frizz och volym samtidigt.

Tid: 90 min | Pris: 1350:-

Boka tid

Bomben

Omstrukturerar, reparerar hårfibern,avgiftar och återfuktar håret och ger ljusstyrka.

Tid: 90 min | Pris: 1500:-

Boka tid

Soft Repair

Lämplig för poröst, fint, skört och torrt hår. Bräckligt och glanslöst hår, exempelvis från blekning. Återger massan som oftast förloras när kemiska behandlingar görs. Returnerar hållfasthet och beständighet mot den skadade fibern, ersätter massan som förlorats genom oxidativa processer ”Toning”. Förhindrar, fyller och hjälper till att minska förstörda fibrer och överdriven elasticitet i hårfibern.

Tid: 60 min | Pris: 1500:-

Boka tid

New Light

Lämpad för mycket torrt, skadat och poröst hår med kluvna toppar. Påfyllning av essentiella aminosyror för kapillärmassans struktur, intrakutikulär hydrolipid ersättning och byte av keratin. Ger direkt näring till håret och fyller på väsentliga tillgångar som försämrats efter vissa kemiska, fysiska eller biologiska processer, vilket gynnar reparationen av alla skikt i fibern.

Tid: 60 min | Pris: 800:-

Boka tid

Stop Breakage Solution

Kraftfull behandling för återhämtning och omstrukturering av håret som omorganiserar de inre kedjorna som destabiliserats av aggressiva kemikalier, stabiliserar hårets pH, vilket minskar elasticiteten. Samspelet mellan produkterna bidrar till bättre absorbering och vidhäftning av sina tillgångar till fiberer, fyller sprickorna och återställer den naturliga strukturen. Ger total styrka och stöd till håret.

Tid: 100 min | Pris: 1200:-

Boka tid

Kemisk Kontroll

Den kemiska kontrollbehandlingen stabiliserar verkan av sura eller alkaliska produkter, omorganiserar de inre kedjorna och återställer hårets naturliga elasticitet, vilket ger styrka och motstånd. Fyller på mineralsalter och näringsämnen som återfuktar på djupet.

Tid: 50 min | Pris: 600:-

Boka tid

Intensivt Fuktgivande

Essential Nutrition

Den kemiska kontrollbehandlingen stabiliserar verkan av sura eller alkaliska produkter, omorganiserar de inre kedjorna och återställer hårets naturliga elasticitet, vilket ger styrka och motstånd. Fyller på mineralsalter och näringsämnen som återfuktar på djupet.

Tid: 50 min | Pris: 600:-

Boka tid

Efterbehandling

Still Shine

Efterbehandlare, ökar frisyrens hållbarhet, justerar kutiklarna , reflekterar intensiv glans, värmebeskydd, eliminerar lukt. Den utmärkta finishen för topparna och efter alla kemiska processer.

Tid: 30 min | Pris: 300:-

Boka tid

Soft Platinum

Balanserar hårets naturliga pH, stoppar och förebygger hårrötterna, kluvna toppar och överdriven elasticitet på grund av hög alkalinitet. Neutraliserar oönskade toner och ger en anti-gul effekt. Friskt och skyddande och mer levande under mycket längre tid.

Tid: 80 min | Pris: 1000:-

Boka tid

Nanomatiz

Ersätter den massa som förlorats på grund av exempel upprepade toningar. Förhindrar, fyller och stoppar sprickor och hårbrott samtidigt som det återupplivar den blonda tonen.

Tid: 60 min | Pris: 850:-

Boka tid

Keratin Dusch

Omstrukturering och kutikulär inriktning, för tunt hår med sprickor i kutiklarna och som förlorat sitt naturliga keratin.

Tid: 60 min | Pris: 800:-

Boka tid

Intensiv Återuppbyggnads Inpackning

Återuppbygger håret samt strukturerar fibrerna i rätt ordning. Påfyllnad av aminosyror och protein lager.

Tid: 50 min | Pris: 800:-

Boka tid

Tamed Hair Skyddande Inpackning

Lindrar följderna av hår fibrerna som orsakats av fysiska processer. Vitamin komplext, rik på vitaminerna A och E.

Tid: 50 min | Pris: 700:-

Boka tid

Hair Toner Inpackning mot Gula Toner

Behandling för mer hydratisering och nyanserna i blekt hår. Tar bort oönskade gula toner eller pigment.

Tid: 45 min | Pris: 600:-

Boka tid

Ovanstående behandlingar är tillgängliga på följande salonger

sundbybergs skönhetscenter logotype

08 - 29 61 01

Du kan enkelt boka önskad behandling via vårt online bokningssystem eller genom att ringa direkt till salongen. För gruppbokningar, vänligen ring.