Fillers

Behandlingen är tyvärr inte längre tillgänglig! Men vi söker nya utövare som genomför injektionsbehandlingar såsom Botox och Fillers. Ansök genom att kontakta oss i kundtjänsten nere till höger!

Fillers

Mängden fett och kollagen minskar med åren, vilket leder till att huden i ansiktet förlorar volym. Detta i kombination med att ben och muskler också tappar volym, gör så att rynkor och linjer uppstår i ansiktet. Hyaluronsyra är ett ämne med mängder av funktioner, som finns i alla våra celler. Korslänkad hyaluronsyra är standard komponenten i dagens hudfillers, dels för att det är biokompatibelt och för att det är reversibelt. Beroende på tjocklek av materialet och injektionsområdet varierar hållbarheten av fillers, vilket lett till att reversibla och biokompatibla material tagit över marknaden bland annat läpp och kind förstoringar.

Våra huvudfillers är AMALIAN, BELOTERO, REVOLAX och STYLAGE. Saghar Solhi är legitimerade tandläkare och estetisk injektionsbehandlare.

Anpassade Fillers för just dina behov

Kindbensvolym med Belotero Volume

Fillers alternativ

Läppvolym med Belotero Intense

Fillers alternativ

Nasolabial rynkförbättring med Belotero Balance

Fillers alternativ

Utjämning av periorala linjer med Belotero Soft

Fillers alternativ

Före- och efterbilder

Fillers Resultat Fillers Resultat

Börja med en gratis konsultation!

Boka en Fillers Konsultation så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.

Boka tid

Ovanstående behandlingar är tillgängliga på följande salonger

sundbybergs skönhetscenter logotype

08 - 29 61 01

Du kan enkelt boka önskad behandling via vårt online bokningssystem eller genom att ringa direkt till salongen. För gruppbokningar, vänligen ring.