Fillers

Fillers

Mängden fett och kollagen minskar med åren, vilket leder till att huden i ansiktet förlorar volym. Detta i kombination med att ben och muskler också tappar volym, gör så att rynkor och linjer uppstår i ansiktet. Hyaluronsyra är ett ämne med mängder av funktioner, som finns i alla våra celler. Korslänkad hyaluronsyra är standard komponenten i dagens hudfillers, dels för att det är biokompatibelt och för att det är reversibelt. Beroende på tjocklek av materialet och injektionsområdet varierar hållbarheten av fillers, vilket lett till att reversibla och biokompatibla material tagit över marknaden bland annat läpp och kind förstoringar.

Våra huvudfillers är STYLAGE och AMALIAN, men vi jobbar också med REVANESSE. Både Andreas Luis Ruiz och Saghar Solhi är legitimerade tandläkare och estetisk injektionsbehandlare.

Mesoterapi/Fuktbehandling

Mesoterapi är en typ av fillerbehandling som är den perfekta behandlingen för fuktfattig, trött och torr hud, t.ex. efter en solsemester eller en lång vinter. Behandlingen utförs med en mycket tunn nål där man gör flera ytliga injektionen i övre dermis (översta hudlagret). Behandlingen tillför huden fukt samt stimulerar huden till att nybilda kollagen. Huden får bättre lyster, elasticitet samt reducerar fina linjer och rynkor. Kan med fördel behandlas på ansiktet, halsen, dekolletage och händer. För bäst resultat ska man upprepa behandlingen 3 gånger med 2 veckors mellanrum.

Våra fillerbehandlare är båda legitimerade tandläkare från Karolinska Institutet i Stockholm, med vidare utbildning i estetisk medicin från London samt Sverige. Andreas Ruiz är ambassadör och utbildare på Derma Medical, som håller Botox och Fillers kurser i England, Sverige, Australien och Dubai. Saghar Solhi är Certifierad fillerbehandlare hos prestigefyllda MEAA och har många års erfarenhet från arbete inom skönhet och kosmetik.

Ovanstående behandlingar är tillgängliga på följande salonger

sundbybergs skönhetscenter logotype

08 - 29 61 01

Du kan enkelt boka önskad behandling via vårt online bokningssystem eller genom att ringa direkt till salongen. För gruppbokningar, vänligen ring.